Tartozott a szüleinek, ezért bekamuzott egy késes rablást

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség a hatóság félrevezetése miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki valótlan bejelentést tett egy meg nem történt rablás miatt.

A férfi idén májusban bejelentést tett a Pécsi Rendőrkapitányságon, miszerint őt Pécsen, az uránvárosi posta épülete mögött egy ismeretlen személy késsel megfenyegette, és követelte a nála lévő 90 ezer forintot.

A feljelentő azt állította, hogy az ismeretlen azzal fenyegette, hogy ha nem adja át pénzt, leszúrja. A bejelentő állítása szerint a fenyegetéstől megijedt, és ezért a 90 ezer forintot átadta a támadójának.

A bejelentés alapján a pécsi rendőrség minősített rablás miatt rendelt el nyomozást, és több tanút is kihallgattak, és megpróbálták felkutatni az elkövetőt. A nyomozás során a feljelentőt többször kihallgatták, ekkor azonban a vallomásában elmondta, hogy valójában nem rabolták ki, csak tartozott a szüleinek, de nem tudta megadni az összeget, ezért találta ki a rablást. (Ügyészség)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.