Beismerő vallomást tett a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottja

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Délelőtt őrizetbe vették a rendőrök azt a pénteken elfogott férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a várpalotai kettős gyilkosság elkövetésével.

Péntek délelőtt egy 22 éves nő és 2 éves gyereke holttestét találták meg Várpalota külterületén, egy baglyas-hegyi ingatlanban.

A 40 éves berhidai férfit rövid időn belül elfogták a rendőrök, majd előállították a várpalotai kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki emberölés megalapozott gyanúja miatt.

A Bors úgy tudja, a férfit órákon át faggatták a rendőrök, és végül megtört, beismerő vallomást tett.

Bűnügyi helyszínelő Várpalota külterületén, ahol egy ingatlanban egy nő és gyermeke holttestét találták meg szeptember 28-án.Fotó: Mátyus Tamás/MTI/MTVA

A megyei főkapitányság bűnügyi osztálya a férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett a letartóztatására. (MTI/Bors)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.