Beismerő vallomást tett a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottja

bűnügy
2018 szeptember 29., 14:03
comments 83

Délelőtt őrizetbe vették a rendőrök azt a pénteken elfogott férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a várpalotai kettős gyilkosság elkövetésével.

Péntek délelőtt egy 22 éves nő és 2 éves gyereke holttestét találták meg Várpalota külterületén, egy baglyas-hegyi ingatlanban.

A 40 éves berhidai férfit rövid időn belül elfogták a rendőrök, majd előállították a várpalotai kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki emberölés megalapozott gyanúja miatt.

A Bors úgy tudja, a férfit órákon át faggatták a rendőrök, és végül megtört, beismerő vallomást tett.

photo_camera Bűnügyi helyszínelő Várpalota külterületén, ahol egy ingatlanban egy nő és gyermeke holttestét találták meg szeptember 28-án. Fotó: Mátyus Tamás/MTI/MTVA

A megyei főkapitányság bűnügyi osztálya a férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett a letartóztatására. (MTI/Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.