Elfogták a férfit, aki injekciós tűvel szúrt meg egy nőt az 1-es villamoson

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalból indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2018. szeptember 10-én délelőtt injekciós tűvel megszúrta utastársát az 1-es villamoson, az Erzsébet királyné útja és Zugló vasútállomás megállók között.

Mint akkor a lapokban megjelent, egy 44 éves nő utazott az 1-es villamoson, amikor a Kacsóh Pongrác úti megállóban egy fiatal férfi szállt fel, a beszámolók szerint zavart állapotban. Nem sokkal később a nő egy szúrást érzett a combjánál, majd meglátta a férfi kezében az injekciós tűt. A rendőrség a bejelentés után körözést adott ki, aminek mostanra lett eredménye: a XV. kerületi Rendőrkapitányság járőrei a 29 éves budapesti S. Kálmánt 2018. szeptember 29-én 0 óra 22 perckor a zuglói polgárőrökkel együtt elfogták, a rendőrök a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.