Ez Amerika legsúlyosabb töke

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Boston Globe írta meg, hogy a New Hampshire-i Steve Geddes a héten a deerfieldi vásárban bemutatta a tökét, ami a mérések szerint 1146 kilós, vagyis így a valaha volt legnehezebb tök az Amerikai Egyesült Államokban, ahogy azt Woody Lancaster, a Nagy Tök Nemzetközösség északkeleti képviselője megerősítette. (Az eddigi rekord 1071 kg volt.)

Geddes az első hely mellett 6000 dolláros pénzjutalmat is nyert a hatalmas tökével.

A világrekordot egyébként a belga Mathias Willemijns tartja, aki 2018 októberében mutatta be az 1190 kilós, a Guiness-rekordok könyvébe is bekerülő tökét. (Mashable)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.