Ez Amerika legsúlyosabb töke

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Boston Globe írta meg, hogy a New Hampshire-i Steve Geddes a héten a deerfieldi vásárban bemutatta a tökét, ami a mérések szerint 1146 kilós, vagyis így a valaha volt legnehezebb tök az Amerikai Egyesült Államokban, ahogy azt Woody Lancaster, a Nagy Tök Nemzetközösség északkeleti képviselője megerősítette. (Az eddigi rekord 1071 kg volt.)

Geddes az első hely mellett 6000 dolláros pénzjutalmat is nyert a hatalmas tökével.

A világrekordot egyébként a belga Mathias Willemijns tartja, aki 2018 októberében mutatta be az 1190 kilós, a Guiness-rekordok könyvébe is bekerülő tökét. (Mashable)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.