Elefántok - németek 2:0

ÁLLAT
2018 szeptember 30., 15:37
comments 87

Rájár a rúd a Zimbabwéban szafarizó tehetős német turistákra: két napon belül a másodikat támadta meg elefánt. Ezúttal egy ötvenes éveiben járó férfit taposott meg egy elefántbika, amikor előbbi az utóbbit fotózta a Victoria Falls nemzeti parkban szombat délután. 

A férfi életben van, egy helyi kórházban kezelik.

48 órával korábban a Mana Pools nevű rezervátumban tapostak meg az elefántok egy 49 éves német nőt, akit azonnal kórházba vittek, de sérüléseibe hamarosan belehalt.

Tavaly Zimbabwéban 41 elefánttámadást jelentettek, az áldozatok közt volt egy idegenvezető, akit egy elefántbika taposott halálra, mielőtt a segítségére siető kollégái a helyszínre értek volna.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.