Lindsay Lohan saját élő közvetítésében kergetett egy hajléktalan szír családot

külföld
2018 szeptember 30., 03:33
comments 152

Lindsay Lohan élő videóval jelentkezett Instagramján. Az idközben onnan már törölt videóban azt látjuk, ahogy megkörnyékezett egy látszólag hajléktalan családot, akiket "szír menekültekként" azonosít, akikért "aggódik". Angol, orosz és arab keveréknyelven beszélve megpróbálta rábeszélni a családot, hogy a két fiuk elmehessen a hoteljébe filmet nézni, majd leteremtette őket, hogy a gyerekeknek nem kéne "a padlón" ülniük.

link Forrás

A család tiltakozására Lohan dühbe jön. "Magának keményen dolgozó nőnek kéne lennie, és mindent megtennie a gyerekeiért, amit csak tud, hogy jobb életük lehessen" - mondta az anyának. A család menekülőre fogta, de Lohan ment utánuk, azt kiabálva, hogy a szülők "gyerekkereskedők", akik "tönkre teszik az arab kultúrát". A tíz perces videó azzal ért véget, hogy az anya fellökte a magából kivetkőzött Lohant.

link Forrás

"Lindsay Lohan követett egy szír menekültcsaládot, megvádolta a szülőket, hogy a saját gyerekeikkel kereskednek, megpróbálta elrabbolni a gyerekeket, megütötte az anya, aztán azon sírt, hogy mennyire meg volt rémülve. 🤦" - foglalta össze tökéletesen a történteket Jenan Moussa, az Al Aan tévé riportere.

A Twitteren hamar felkapott téma lett a videó. A többség csak jól szórakozott azon, hogy Lohant földre vitte a szír anya, akit azzal vádolt, hogy a saját gyermekével kereskedik. Mások viszont a fehér felsőbbrendűség megnyilvánulását látták abban, ahogy a színésznő erőszakkal próbálja megmenteni saját családjuktól a gyerekeket.

A BBC felvette a kapcsolatot Lohan menedzsmentjével, de még nem kapott választ a számtalan felmerülő kérdésre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.