Lindsay Lohan saját élő közvetítésében kergetett egy hajléktalan szír családot

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Lindsay Lohan élő videóval jelentkezett Instagramján. Az idközben onnan már törölt videóban azt látjuk, ahogy megkörnyékezett egy látszólag hajléktalan családot, akiket "szír menekültekként" azonosít, akikért "aggódik". Angol, orosz és arab keveréknyelven beszélve megpróbálta rábeszélni a családot, hogy a két fiuk elmehessen a hoteljébe filmet nézni, majd leteremtette őket, hogy a gyerekeknek nem kéne "a padlón" ülniük.

A család tiltakozására Lohan dühbe jön. "Magának keményen dolgozó nőnek kéne lennie, és mindent megtennie a gyerekeiért, amit csak tud, hogy jobb életük lehessen" - mondta az anyának. A család menekülőre fogta, de Lohan ment utánuk, azt kiabálva, hogy a szülők "gyerekkereskedők", akik "tönkre teszik az arab kultúrát". A tíz perces videó azzal ért véget, hogy az anya fellökte a magából kivetkőzött Lohant.

"Lindsay Lohan követett egy szír menekültcsaládot, megvádolta a szülőket, hogy a saját gyerekeikkel kereskednek, megpróbálta elrabbolni a gyerekeket, megütötte az anya, aztán azon sírt, hogy mennyire meg volt rémülve. 🤦" - foglalta össze tökéletesen a történteket Jenan Moussa, az Al Aan tévé riportere.

A Twitteren hamar felkapott téma lett a videó. A többség csak jól szórakozott azon, hogy Lohant földre vitte a szír anya, akit azzal vádolt, hogy a saját gyermekével kereskedik. Mások viszont a fehér felsőbbrendűség megnyilvánulását látták abban, ahogy a színésznő erőszakkal próbálja megmenteni saját családjuktól a gyerekeket.

A BBC felvette a kapcsolatot Lohan menedzsmentjével, de még nem kapott választ a számtalan felmerülő kérdésre.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.