A csongrádi fiatal mobilra akarta cserélni a lopott motoros fűrészt, de a cserepartnernek nem kellett, csak úgy, ha lop mellé még egy szerszámgépet is

A csongrádi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli fiatalt, aki motoros fűrészt és benzines fűkaszát lopott egy ingatlanból.

A fiatal csütörtök reggel vitte el a motoros fűrészt a csongrádi családi házból. A gyanúsított ezt egy 56 éves férfival mobiltelefonra akarta cserélni,

de ő kikötötte, hogy csak akkor megy bele az üzletbe, ha a fiatal még egy szerszámgépet lop mellé.

A feltételezett elkövető még aznap egy benzines fűkaszát is eltulajdonított az ingatlanból, így létrejöhetett az üzlet.

A bejelentéstől számított két órán belül azonban a helyi körzeti megbízott az adatgyűjtés alapján azonosította, majd elfogta a fiatalkorút. Az őt felbujtó férfit is előállították. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon. A nyomozók az eltulajdonított szerszámgépeket lefoglalták, majd visszaadták azokat a tulajdonosnak. (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.