A Népszabadság egykori főszerkesztője lett a Párbeszéd kommunikációs igazgatója

POLITIKA
2018 október 01., 07:12
comments 36

A Párbeszéd honlapján megjelent tájékoztatás szerint október 1-jétől Murányi András tölti be a Párbeszéd kommunikációs igazgatói posztját - írja a 24.hu. Murányi két évtizede dolgozik a médiában, legutóbb a Zoom.hu hírigazgatójaként tevékenykedett, előtte a Népszabadság főszerkesztője és a Nemzeti Sport-csoport általános főszerkesztő-helyettese volt.

„Célom, hogy a Párbeszédet politikai márkaként újraépítsük, alapvetéseit, témáit, mondanivalóját egységes stratégia mentén, közérthető üzenetek formájában juttassuk el az emberekhez." - mondta Murányi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.