Amikor a ló belép a kocsmába

Az ismert francia lóversenypálya, Chantilly közelében fekvő bárban biztos megszokták már, hogy a környéken lovak kóricálnak, de a biztonsági kamera által rögzített jelenet azért ott is rendkívülinek számít: egy felnyergelt versenyló ugyanis lerázta magáról zsokéját, majd élvezve a hirtelen jött szabadságot, úgy döntött, hogy végigcsörtet a báron. 

A ló edzője később elmondta a helyi lapnak, hogy sérülés nem történt, és szerencsére a jelek szerint a ló is megúszta komolyabb stressz nélkül az esetet. (Daily Mail)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.