Erről a sztoriról mindenki tudja, hogy sötét és megoldatlan

2018 október 1., hétfő 16:35
218

2017 szeptemberében bemutattuk, hogy a ferencvárosi parkolóautomatákkal és az azokat üzemeltető céggel valami nagyon nem stimmel. Az elmúlt évben világossá vált, hogy nem egyedi esetről van szó: a parkolási pénzek körül kialakított káosz Budapesten rendszerszintű. 2010-ben a város vezetői látszólag lezárták a fizetős parkolás sötét, botrányokkal teli időszakát. A parkolás üzemeltetéséből elvileg kitiltották a nagyobb politikai pártokhoz erős szálakkal kötődő gyanús magáncégeket és a Budapest történetének legnagyobb parkolási csalásával meggyanúsított vállalkozókat és szakembereket, viszont a legtöbb érintett kerületben rejtve ugyan, de továbbra is zavartalanul dolgoznak, és mesés hasznot tesznek zsebre.

A 444 egy évvel ezelőtt elkezdett videó-sorozatának folytatására kérjük most a támogatásotokat, hogy bemutathassuk kik és hogyan nyelik el az autósok által évről évre bedobált milliárdokat.

Ha október 21-ig összejön másfél millió forint, akkor nem csak a videósorozatot tudjuk simán befejezni, de a 444-es megjelenés előtt néhány nappal le is vetítjük a támogatóknak egy fővárosi moziban.

Ha szeretnéd támogatni a projektet, akkor két csomag közül választhatsz ide kattintva:

  • 2500 forintért hozzájárulsz a videó elkészítéséhez, és elhívunk a megjelenés előtti vetítésre egy fővárosi moziba, ahol a videó készítőivel is beszélgethetsz
  • 30 ezer forintért hozzájárulsz a videó elkészítéséhez, elhívunk a megjelenés előtti vetítésre egy fővárosi moziba, ahol a videó készítőivel is beszélgethetsz, és számodra külön ajándékkal is készülünk.

Támogasd a videó elkészítését, és gyere velünk moziba!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt