Vaszily Miklós lett Mészáros Lőrinc tévéjének új vezérigazgatója

2018 október 1., hétfő 7:21
78

Az MTVA frissen lemondott vezérigazgatója Mészáros Lőrinc tévéjénél folytatja: hétfőtől ő az Echo TV vezérigazgatója.

Ahogy a sajtóközlemény fogalmaz, Vaszily folytatja az ECHO TV professzionális átalakulásával tavaly megkezdett szakmai munkát annak érdekében, hogy tulajdonosok, illetve a televízió menedzsmentje által közösen meghatározott célkitűzésnek megfelelően az ECHO TV továbbra is élen járjon a polgári értékrend képviselete mellett a magyar kultúra és a magyar hagyományok megőrzésében.

Korábban arról is keringtek hírek, hogy Vaszily kerülhet a formálódó fideszes médiaholding élére. Vaszily 2001 és a 2005 között a Portfolio online üzleti hírlapot kiadó Netmédia vezetője volt, majd, miután a Netmédia és az Index.hu Zrt. közös tulajdonoshoz került, az Index kiadójának vezérigazgatója lett. 2009-ben távozott az Index éléről, és 2010-ben a konkurens Origo Zrt. vezérigazgatójának nevezte ki a Magyar Telekom. Az Origo eladása előtt távozott, és 2015-ben már a közmédia élén tűnt föl.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt