A Magyar Időkben kijött az újabb Nemzeti Konzultáció előzetese

A kormányközeli Magyar Idők még kormányközelibb forrásból újabb részleteket tudott meg a kormány októberben induló Nemzeti Konzultációjáról. A lap szerint a közvélemény is hamarosan megismerheti a kérdéseket, amelyekről nem más, mint maga Orbán Viktor döntött.

A gyermekvállalás ösztönzését célzó lépések között az is felvetődött, hogy a háromgyermekes nők életük végéig mentesek legyenek a személyijövedelemadó-fizetés alól. Valamint a férfiak szerepét is vizsgálni fogják. Persze mindehhez a konzultálóknak is jól kell válaszolniuk. 

Egyelőre a népességcsökkenés elleni harc úgy áll, hogy hiába Orbán tavaly bejelentett akcióterve, a babáknak most nincs kedvük megszületni, az újszülöttek száma másfél éve ismét csökken. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.