A Magyar Időkben kijött az újabb Nemzeti Konzultáció előzetese

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A kormányközeli Magyar Idők még kormányközelibb forrásból újabb részleteket tudott meg a kormány októberben induló Nemzeti Konzultációjáról. A lap szerint a közvélemény is hamarosan megismerheti a kérdéseket, amelyekről nem más, mint maga Orbán Viktor döntött.

A gyermekvállalás ösztönzését célzó lépések között az is felvetődött, hogy a háromgyermekes nők életük végéig mentesek legyenek a személyijövedelemadó-fizetés alól. Valamint a férfiak szerepét is vizsgálni fogják. Persze mindehhez a konzultálóknak is jól kell válaszolniuk. 

Egyelőre a népességcsökkenés elleni harc úgy áll, hogy hiába Orbán tavaly bejelentett akcióterve, a babáknak most nincs kedvük megszületni, az újszülöttek száma másfél éve ismét csökken. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.