Azonnal megcsinálták a fóti gyermekváros kazánját, ahogy Szél Bernadett felkérdezte a kormányt

POLITIKA
2018 október 02., 18:40
comments 308

Miután kedden meglátogatta a Fóti Károlyi István Gyermekközpontot, Facebook-videóban hívta fel a figyelmet Szél Bernadett arra, hogy

az intézményben fáznak a gyerekek, miután a tönkrement kazán javítására nincs elég pénz.

A független országgyűlési képviselő feltette a kérdést a kabinetnek:

"Tisztelt Kormány, ha leszálltak a privát jetek, nem tudnának 6 millió forintot adni a gyermekotthonba? Ennyi egy új kazán. Fáznak a gyermekek."

link Forrás

Az intézményt fenntartó Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság a 24.hu megkeresésére válaszolva közölte, hogy nem sokkal azután, hogy Szél felhívta a figyelmet

"a Károlyi István Gyermekközpontban történt fűtésrendszer-meghibásodásból adódó problémát elhárítottuk, a munkálatok befejeződtek. Az intézmény Gyermekotthonai és bérlői számára a hőszolgáltatás biztosított”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.