Felajánlotta lemondását az egészségügyi államtitkár, de nem Káslernek, hanem Orbánnak

politika
2018 október 02., 13:47
comments 178

A Népszava úgy tudja, hogy annyira feszülté vált Nagy Anikó és Kásler Miklós viszonya, hogy az egészségügyért felelős államtitkár felajánlotta lemondását. De nem a főnökének, az Emmit vezető miniszternek, hanem miniszterelnöknek, Orbán Viktornak. 

A lap szerint teljes a káosz az egészségügyi ágazat vezetésében: 

Kásler kirúgott több fontos vezetőt, akik helyére nem választott újakat. 

Többet közt kinevezett főigazgató nélkül működik jelenleg 

  •  a gyógyszerhatóság,
  • a kórházakat fenntartó Állami Egészségügyi Ellátó Központ,
  • és a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő.

De az Egészséges Budapest Program eddigi miniszteri biztosa, Cserháti Péter sem kapott Káslertől megbízó levelet, így az Állami Egészségügyi Ellátó Központ szakértőjeként dolgozik, írja a Népszava. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.