Agyonverhették a férfit, akit szerdán reggel találtak holtan balassagyarmati otthonában

bűnügy
2018 október 03., 07:50
comments 55

Holtan találtak szerda reggel egy férfit egy balassagyarmati ingatlanban. Az Országos Mentőszolgálat munkatársa október 3-án reggel 8:39-kor tett bejelentést a megyei rendőr-főkapitányságon, hogy a lakásban munkatársaik egy férfit próbáltak újraéleszteni, aki a gondos orvosi segítség ellenére elhunyt.

A helyszíni szemle során a rendőrök nem tudták kizárni az idegenkezűséget, ezért halált okozó testi sértés gyanújával rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A főkapitányság tájékoztatása szerint a helyszíni szemle, az adatgyűjtés és a tanúk felkutatása még folyamatban van, de már előállítottak egy férfit az üggyel összefüggésben, akinek az "elszámoltatása folyamatban van". (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.