Ricint küldtek Trumpnak

külföld
2018 október 03., 04:28
comments 52
Vegyvédelmi ruhás katonák a Pentagon postázójában 2018. október 2-án, ahova ricinnel töltött borítékok érkeztek. A ricin hatezerszer potensebb a ciánnál.
photo_camera Vegyvédelmi ruhás katonák a Pentagon postázójában 2018. október 2-án, ahova ricinnel töltött borítékok érkeztek. A ricin hatezerszer potensebb a ciánnál. Fotó: THOMAS WATKINS/AFP

Az amerikai hadügyminiszter és a tengerészeti hadműveleteket irányító John Richardson mellett hétfőn a Fehér Házba is küldtek gyanús fehér port tartalmazó borítékot, jelentette az amerikai sajtó. Az FBI szakemberei egyelőre még elemzik az elnöki hivatal postázójában kiszűrt boríték tartalmát, de feltételezéseik szerint összefüggés lehet a Fehér Házba és a Pentagonba címzett levelek között.

A védelmi minisztérium kedden jelentette be, hogy hétfőn Jim Mattis védelmi miniszternek és Richardson admirálisnak címezve ricint tartalmazó leveleket küldtek. Ez egy rendkívül erős méreg, amely fulladást, hányást, erős belső vérzéseket, végső soron pedig halált okoz. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.