Ricint küldtek Trumpnak

Vegyvédelmi ruhás katonák a Pentagon postázójában 2018. október 2-án, ahova ricinnel töltött borítékok érkeztek. A ricin hatezerszer potensebb a ciánnál.Fotó: THOMAS WATKINS/AFP

Az amerikai hadügyminiszter és a tengerészeti hadműveleteket irányító John Richardson mellett hétfőn a Fehér Házba is küldtek gyanús fehér port tartalmazó borítékot, jelentette az amerikai sajtó. Az FBI szakemberei egyelőre még elemzik az elnöki hivatal postázójában kiszűrt boríték tartalmát, de feltételezéseik szerint összefüggés lehet a Fehér Házba és a Pentagonba címzett levelek között.

A védelmi minisztérium kedden jelentette be, hogy hétfőn Jim Mattis védelmi miniszternek és Richardson admirálisnak címezve ricint tartalmazó leveleket küldtek. Ez egy rendkívül erős méreg, amely fulladást, hányást, erős belső vérzéseket, végső soron pedig halált okoz. (Via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.