A szakértői jelentés szerint nem erőszakolta meg a soroksári nőt a gyilkosa

bűnügy
2018 október 04., 04:18
comments 145

Az igazságügyi orvosszakértő megállapításai szerint gyilkosa nem erőszakolta meg a kocogás közben meggyilkolt soroksári nőt, írja a Blikk. A gyilkossággal gyanúsított R. Szilveszter védője, Lichy József szerint ez "rengeteg kérdést felvet", mert eddig "az indíték egyértelműen a szexuális erőszak volt".

A Blikk értesülései szerint gyilkosa lemeztelenítette áldozatát, akinek a ruhái a mai napig nem kerültek elő. Az áldozat testén több helyen is megtalálták az elkövető vérét és izzadságát.

Az áldozat férje egyelőre még nem látta az orvosszakértő jelentését, amit már kikért a rendőrségtől. "Amennyiben valóban nem erőszakolta meg a támadója Krisztit, ez egy pici megnyugvást jelentene nekem, hisz akkor legalább azt a borzalmat nem kellett átélnie" - mondta a Blikknek.

A gyilkossággal gyanúsított R. Szilveszter, akinek a DNS-e egy szeptemberi laboratóriumi vizsgálat alapján egyezést mutat a holttesten rögzített anyagmaradványokkal, tagadja a gyilkosságot. Azt ugyan elismeri, hogy a gyilkosság idején a helyszínen jár, de állítása szerint a nőt egy másik férfi bántalmazta, akinek ő behúzott párat, majd elment.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.