A szakértői jelentés szerint nem erőszakolta meg a soroksári nőt a gyilkosa

Az igazságügyi orvosszakértő megállapításai szerint gyilkosa nem erőszakolta meg a kocogás közben meggyilkolt soroksári nőt, írja a Blikk. A gyilkossággal gyanúsított R. Szilveszter védője, Lichy József szerint ez "rengeteg kérdést felvet", mert eddig "az indíték egyértelműen a szexuális erőszak volt".

A Blikk értesülései szerint gyilkosa lemeztelenítette áldozatát, akinek a ruhái a mai napig nem kerültek elő. Az áldozat testén több helyen is megtalálták az elkövető vérét és izzadságát.

Az áldozat férje egyelőre még nem látta az orvosszakértő jelentését, amit már kikért a rendőrségtől. "Amennyiben valóban nem erőszakolta meg a támadója Krisztit, ez egy pici megnyugvást jelentene nekem, hisz akkor legalább azt a borzalmat nem kellett átélnie" - mondta a Blikknek.

A gyilkossággal gyanúsított R. Szilveszter, akinek a DNS-e egy szeptemberi laboratóriumi vizsgálat alapján egyezést mutat a holttesten rögzített anyagmaradványokkal, tagadja a gyilkosságot. Azt ugyan elismeri, hogy a gyilkosság idején a helyszínen jár, de állítása szerint a nőt egy másik férfi bántalmazta, akinek ő behúzott párat, majd elment.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.