Az MSZP, a Párbeszéd és a Momentum is gyűjti az aláírást az európai ügyészségért

POLITIKA
2018 október 04., 14:03
comments 138

Magyarország korrupciós helyzete megkívánja az összefogást, ezért támogatják Hadházy Ákos akcióját, közölte közös sajtótájékoztatón az MSZP, a Párbeszéd és a Momentum. A cél: egymillió aláírás összegyűjtése, hogy Magyarország csatlakozzon az európai ügyészséghez. A szocialista Kunhalmi Ágnes közölte: a párt országos szinten támogatja a gyűjtést, amire szerint azért van szükség, mert az uniós források nem jutnak el az emberekhez, mert a pénzt

„Orbánék ellopják”.

Hadházy Ákos közölte: eddig 16 ezer aláírás jött össze. Arra a kérdésre, hogy volt pártja, az LMP is csatlakozik-e a gyűjtéshez, azt válaszolta, hogy tudomása szerint az LMP országos elnöksége is az aláírásgyűjtés támogatása mellett van. (MTI)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.