Az MSZP, a Párbeszéd és a Momentum is gyűjti az aláírást az európai ügyészségért

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Magyarország korrupciós helyzete megkívánja az összefogást, ezért támogatják Hadházy Ákos akcióját, közölte közös sajtótájékoztatón az MSZP, a Párbeszéd és a Momentum. A cél: egymillió aláírás összegyűjtése, hogy Magyarország csatlakozzon az európai ügyészséghez. A szocialista Kunhalmi Ágnes közölte: a párt országos szinten támogatja a gyűjtést, amire szerint azért van szükség, mert az uniós források nem jutnak el az emberekhez, mert a pénzt 

„Orbánék ellopják”.

Hadházy Ákos közölte: eddig 16 ezer aláírás jött össze. Arra a kérdésre, hogy volt pártja, az LMP is csatlakozik-e a gyűjtéshez, azt válaszolta, hogy tudomása szerint az LMP országos elnöksége is az aláírásgyűjtés támogatása mellett van. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.