Egy 27 éves nő sorra itatta le a társkeresőn megismert férfiakat, hogy aztán kifossza őket

bűnügy
2018 október 04., 15:47
comments 214

A budaörsi rendőrök elfogtak egy szigetszentmiklósi nőt, aki a gyanú szerint két férfit fosztott ki az elmúlt időszakban közös italozás után.

A nyomozás adatai szerint a 27 éves nő szeptember 18-án egy internetes társkereső oldalon magát Krisztina néven hirdetve megismerkedett egy 35 éves férfival, akivel aznap este Budapesten találkozott, majd olyan italt itatott vele, amitől öntudatlan állapotba került, és ezt kihasználva a nő ellopta a mobiltelefonját és az ezüst nyakláncát.

photo_camera Fotó: police.hu

A nő másnap szintén egy internetes társkereső oldalon megismerkedett egy budaörsi férfival, akinek a lakására aznap este fel is ment. Szintén alkoholt fogyasztottak, majd miután a férfi elaludt, a nő a házból elvitte a pénztárcáját a benne lévő személyes iratokkal és készpénzzel, illetve a sértett arany nyakláncát is magával vitte.

Az esetekről a sértettek feljelentést tettek a rendőrségen. A rendőrök azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, akit szerdán egy budapesti szórakozóhelyen elfogtak, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a 27 éves nőt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására.

A Budaörsi Rendőrkapitányság a 27 éves nő ellen kifosztás miatt folytatja az eljárást, és várják más sértettek jelentkezését is. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.