Mészáros Lőrincék építhetik a nukleáris vészhelyzetek kezelését irányító létesítményt Pakson

gazdaság
2018 október 04., 08:04
comments 149

Tegnap jelent meg az uniós közbeszerzési értesítőben egy nettó 3.6 milliárd forintos pályázat eredménye. A tájékoztatás szerint

  • a Mészáros Lőrinc-féle felcsúti Mészáros és Mészáros Kft.
  • és a Tiborcz-közeli West Hungária Bau Kft

építheti a

„Paksi Atomerőműben kialakuló nukleáris és hagyományos veszélyhelyzetek kezelésére kialakított, tartalék értékelői és irányítói létesítményt”.

A kiírás szerint a Mészároséknak adott Tartalék Vezetési Pontra (TVP) akkor lehet szükség, ha az erőmű területén található Védett Vezetési Pont (VVP) használhatatlanná válik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.