Támogasd a videónkat, és mozizz velünk!

video
2018 október 04., 13:50
comments 16

Kedves olvasóink!

Örömmel és hálával írjuk, hogy a fővárosi parkolás sötét ügyeiről szóló videónkra szervezett gyűjtés máris sikeres volt. Az anyag biztosan elkészül és a közös mozizás is megvalósul. A gyűjtés nem áll le. Továbbra is lehet venni támogatói mozijegyeket. Ugyanis a hozzájárulásotok nélkül az ilyen típusú, szöszmötölős, komplikált, rengeteg időt, pénzt, költséges technikai felszereléseket igénylő anyagokat nem tudjuk elkészíteni.

link Forrás

Ha támogatod az anyag elkészítését, akkor egy ciklusokon átívelő, minden autóst és közvetve minden fővárosi lakost érintő ügy feltárásához járulhatsz hozzá. Mióta Budapesten fizetni kell a parkolásért, azóta az automatákba bedobált súlyos milliárdok nagyobb része nem a közös kasszát gyarapítják, nem parkokra, kutyafuttatókra, tisztább utcákra, jobb utakra, házaink felújítására, óvodákra, iskolákra költjük a pénzt, hanem hagyjuk, hogy egy politikailag évtizedek óta támogatott kör gazdagodjon belőle.

A támogatói mozijegyet itt tudod megvásárolni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.