Támogasd a videónkat, és mozizz velünk!

Kedves olvasóink!

Örömmel és hálával írjuk, hogy a fővárosi parkolás sötét ügyeiről  szóló videónkra szervezett gyűjtés máris sikeres volt. Az anyag biztosan elkészül és a közös mozizás is megvalósul. A gyűjtés nem áll le. Továbbra is lehet venni támogatói mozijegyeket. Ugyanis a hozzájárulásotok nélkül az ilyen típusú, szöszmötölős, komplikált, rengeteg időt, pénzt, költséges technikai felszereléseket igénylő anyagokat nem tudjuk elkészíteni. 

Ha támogatod az anyag elkészítését, akkor egy ciklusokon átívelő, minden autóst és közvetve minden fővárosi lakost érintő ügy feltárásához járulhatsz hozzá. Mióta Budapesten fizetni kell a parkolásért, azóta az automatákba bedobált súlyos milliárdok nagyobb része nem a közös kasszát gyarapítják, nem parkokra, kutyafuttatókra, tisztább utcákra, jobb utakra, házaink felújítására, óvodákra, iskolákra költjük a pénzt, hanem hagyjuk, hogy egy politikailag évtizedek óta támogatott kör gazdagodjon belőle. 

A támogatói mozijegyet itt tudod megvásárolni.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.