Támogasd a videónkat, és mozizz velünk!

video
2018 október 04., 13:50
comments 16

Kedves olvasóink!

Örömmel és hálával írjuk, hogy a fővárosi parkolás sötét ügyeiről szóló videónkra szervezett gyűjtés máris sikeres volt. Az anyag biztosan elkészül és a közös mozizás is megvalósul. A gyűjtés nem áll le. Továbbra is lehet venni támogatói mozijegyeket. Ugyanis a hozzájárulásotok nélkül az ilyen típusú, szöszmötölős, komplikált, rengeteg időt, pénzt, költséges technikai felszereléseket igénylő anyagokat nem tudjuk elkészíteni.

Ha támogatod az anyag elkészítését, akkor egy ciklusokon átívelő, minden autóst és közvetve minden fővárosi lakost érintő ügy feltárásához járulhatsz hozzá. Mióta Budapesten fizetni kell a parkolásért, azóta az automatákba bedobált súlyos milliárdok nagyobb része nem a közös kasszát gyarapítják, nem parkokra, kutyafuttatókra, tisztább utcákra, jobb utakra, házaink felújítására, óvodákra, iskolákra költjük a pénzt, hanem hagyjuk, hogy egy politikailag évtizedek óta támogatott kör gazdagodjon belőle.

A támogatói mozijegyet itt tudod megvásárolni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt