15 év börtönre ítélték Dél-Korea volt elnökét

A szöuli központi kerületi bíróságon döntöttek Lee Myung-bak korrupciós ügyében, Dél-Korea egykori elnökét 15 év börtönbüntetésre ítélték - írja az AP

A férfi ellen többek között sikkasztás és megvesztegetés volt a vád. Lee az összes vádat tagadta, egy hét áll rendelkezésére, hogy fellebbezzen az ítélet ellen. Lee-t, aki 2008 és 2013 között volt az ország elnöke, márciusban tartóztatták le, azóta őrizetben várta a tárgyalását. Az ítélet újabb csapás a konzervatívok számára, Lee utódja Park Geun-hye 33 éves börtönbüntetését tölti, szintén korrupció miatt.

Lee Myung-bakFotó: JUNG YEON-JE/AFP

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.