Egy kétéves utahi kisfiú az otthoni iratmegsemmisítővel játszott, amikor a kezébe került a szülei félretett pénze

külföld
2018 október 05., 17:17

Egy Salt Lake City-ben lakó házaspár, Ben és Jackee már mindenhol keresték a lakásban azt a borítékot, amiben félretettek 1060 dollárt, hogy vissza tudják fizetni a szüleiknek bérletük árát az egyetemi focibajnokságra. Bennek és Jackee-nek egyébként van egy kétéves kisfiuk, Leo, aki általában szívesen segít a szüleinek, amikor a papírhulladékot darálják le az iratmegsemmisítőben.

Bennek és Jackee-nek két dolog világosan kiderült:

  • Leo már egyedül is képes beindítani az iratmegsemmisítőt;
  • és hogy nem kell tovább keresniük a borítékot.

A kisfiú ugyanis szemétnek nézte a borítékot, és a benne lévő pénzköteggel együtt bedobta a papírdarálóba. 

link Forrás

A házaspár szerencséjére, mert az államkincstár teljes értékében megtéríti nekik az összeget, ha eljuttatják hozzájuk a pénzfoszlányokat. Amikor az apa felhívta az államkincstárat, azt mondták, ha elküldi Washingtonba a darabokat, egy vagy két éven belül visszakapja a pénzét. (BBC)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.