Egy részeg lengyel férfi ellopott egy ásványvizes autót és egy defibrillátort Dunakeszin, de amikor megállt, hogy vegyen egy üveg vodkát, letarolta a bokrokat, majd elkapták a rendőrök

bűnügy
2018 október 05., 17:28
comments 84

A Dunakeszi Rendőrkapitányságon jármű önkényes elvétele bűntett és lopás gyanúja miatt nyomoznak egy 25 éves lengyel férfi ellen, aki a kelleténél jobban meghúzta a csütörtök estét.

A férfi kora reggel részegen egy Dunakeszin működő cég telephelyéről ellopott egy teherautót, amivel a város területén közlekedett, majd megállt egy benzinkúton, hogy vegyen egy üveg vodkát.

De a vodkát már fel sem tudta bontani, mert amikor el akart indulni, a járművel a bokrok közé hajtott, így az időközben helyszínre érkező rendőrök könnyen elfogták.

 A férfit előállították a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatása során beismerő vallomást tett, és azt is elmondta a nyomozóknak, hogy a tehergépkocsi ellopása előtt egy parkoló mentőautóból kivett egy táskát, amit magával vitt. Később a rendőrök megállapították, hogy egy defibrillátor készülék volt ebben a táskában, a mentőautó pedig egy kft. tulajdonát képezi. A készüléket sértetlen állapotban foglalták le a nyomozók.  

A férfi ellen a további eljárást szakértő bevonásával a Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.