Ennyit az őszről: hétvégén 26 fok is lehet

2018 október 5., péntek 4:10
82

Nem szemfényvesztés az a ragyogó napsütés, ami az ablakból látható, valóban visszatér egy kicsit a meleg. Ez a napsütés egész nap kitart, és a hétvége is klassz meleg lesz.

Az Időkép.hu előrejelzése szerint szombaton keleten derült marad az ég, máshol délnyugat felől fátyolfelhők, estefelé a nyugati, délnyugati tájak fölé vastagabb felhők érkeznek, és akkor ott helyenként egy-egy zápor is kialakulhat. A déli-délkeleti szél több helyen megélénkül. 

Hajnalban 1-8, 

délután 20-26 fok várható.

Vasárnap a napos időszakok mellett már több lesz a felhő és kelet kivételével elszórtan alakulhat ki egy-egy zápor, főként nyugaton akár zivatar. A délies szél ismét többfelé élénk lesz. Enyhébb lesz a hajnal, délután 20-25 fokra készülhetünk.

Hétfőn a változóan felhős időben néhol még előfordulhat zápor, esetleg zivatar, majd keddre ismét a napsütés veszi át a főszerepet. A szél csak időnként lehet élénk. Hajnalonként főként nyugaton képződhet pára, köd. Napközben 20-25 fok valószínű.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt