Novák Katalinnak nem tetszett a kérdés, hát ráripakodott picit az ATV riporterére

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Elég sziszegős, műmosolygós, suttogva kiabálós hangulata lett egy beszélgetésnek, mely az ATV riportere, Balogh Judit és Novák Katalin között zajlott az ATV péntek reggeli műsorában. Novák Katalin azért érkezett a stúdióba, hogy felmondja a leckét a nyugdíjprémiumról, de Balogh többször is rákérdezett, nem érzi-e rossz dolognak, hogy éppen azok nem kapják meg a 18 ezres juttatást, akiknek amúgy is kevesebb mint 80 ezer forint a nyugdíja. Novák először türelmesen elmagyarázta, hogy ez miért van így, de amikor az újságíró később újra feltette a kérdést, láthatóan elveszítette a türelmét.

„Még egyszer mondom, kapnak nyugdíjprémiumot” - mondja az államtitkár, mire Balogh Judit rávágja, hogy „kevesebbet”, mire Novák ingerülten felszólítja a riportert, hogy akkor mondja el az ő törvényjavaslatát, hogy ő mit csinálna. Balogh azt feleli, hogy ő egy újságíró, nem ez a dolga, mire Novák azzal magyarázza ötletét, hogy ha már Baloghnak ennyire határozott elképzelése van a témáról, akkor hajrá, gyerünk, mondja el. A ráérősebbek itt találják a teljes videót, a lényeg azonban a lentebb található két coubban is benne van.

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár végül azzal zárta le a témát, hogy nagyon mesterkéltnek érzi ezt a vitát.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.