Novák Katalinnak nem tetszett a kérdés, hát ráripakodott picit az ATV riporterére

POLITIKA
2018 október 05., 11:27

Elég sziszegős, műmosolygós, suttogva kiabálós hangulata lett egy beszélgetésnek, mely az ATV riportere, Balogh Judit és Novák Katalin között zajlott az ATV péntek reggeli műsorában. Novák Katalin azért érkezett a stúdióba, hogy felmondja a leckét a nyugdíjprémiumról, de Balogh többször is rákérdezett, nem érzi-e rossz dolognak, hogy éppen azok nem kapják meg a 18 ezres juttatást, akiknek amúgy is kevesebb mint 80 ezer forint a nyugdíja. Novák először türelmesen elmagyarázta, hogy ez miért van így, de amikor az újságíró később újra feltette a kérdést, láthatóan elveszítette a türelmét.

„Még egyszer mondom, kapnak nyugdíjprémiumot” - mondja az államtitkár, mire Balogh Judit rávágja, hogy „kevesebbet”, mire Novák ingerülten felszólítja a riportert, hogy akkor mondja el az ő törvényjavaslatát, hogy ő mit csinálna. Balogh azt feleli, hogy ő egy újságíró, nem ez a dolga, mire Novák azzal magyarázza ötletét, hogy ha már Baloghnak ennyire határozott elképzelése van a témáról, akkor hajrá, gyerünk, mondja el. A ráérősebbek itt találják a teljes videót, a lényeg azonban a lentebb található két coubban is benne van.

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár végül azzal zárta le a témát, hogy nagyon mesterkéltnek érzi ezt a vitát.

link Forrás
link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.