Tállai András megtekintette és megkoszorázta, amit meg kellett tekinteni és meg kellett koszorázni

POLITIKA
2018 október 06., 15:34
comments 134

Az átadások nagymestere, Tállai András miniszterhelyettes a világot a fenti képpel megajándékozó Facebook-posztjában ez áll:

„Felújításra került a hazai Komplex Útfelújítási Program keretében, mintegy 208 millió forint Magyarország Kormánya által megítélt támogatásból a 25113-as számú út 3,2 km-es szakasza (3-as számú főút - Tard belterület), valamint a 25113-as számú út 4,5 km-es szakasza (Tard - Cserépváralja), ami 268 millió forint Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében elnyert támogatásból újulhatott meg.”

link Forrás

A részletgazdag tájékoztatásba most sem fért bele, hogy megemlítse az uniós támogatását tényét. Ez a téma annyira érzékenyen érinti, hogy rendszeresen törli az erre utaló kommenteket a vég nélkül sorjázó átadási galériáiból.

A másik fájó hiányosság, hogy Tállai nem vitte magával az e célra rendszeresített ELKÉSZÜLT feliratú táblát:

link Forrás

A miniszterhelyettes napjába belefért még egy hejőkeresztúri koszorúzás is az aradi vértanúk emlékére, majd megtekintette a Családi Napot és díjakat adott át.

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András
photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András
photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.