Tállai András megtekintette és megkoszorázta, amit meg kellett tekinteni és meg kellett koszorázni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az átadások nagymestere, Tállai András miniszterhelyettes a világot a fenti képpel megajándékozó Facebook-posztjában ez áll:

„Felújításra került a hazai Komplex Útfelújítási Program keretében, mintegy 208 millió forint Magyarország Kormánya által megítélt támogatásból a 25113-as számú út 3,2 km-es szakasza (3-as számú főút - Tard belterület), valamint a 25113-as számú út 4,5 km-es szakasza (Tard - Cserépváralja), ami 268 millió forint Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében elnyert támogatásból újulhatott meg.”

A részletgazdag tájékoztatásba most sem fért bele, hogy megemlítse az uniós támogatását tényét. Ez a téma annyira érzékenyen érinti, hogy rendszeresen törli az erre utaló kommenteket a vég nélkül sorjázó átadási galériáiból.

A másik fájó hiányosság, hogy Tállai nem vitte magával az e célra rendszeresített ELKÉSZÜLT feliratú táblát:

A miniszterhelyettes napjába belefért még egy hejőkeresztúri koszorúzás is az aradi vértanúk emlékére, majd megtekintette a Családi Napot és díjakat adott át.

Fotó: Facebook/Tállai András
Fotó: Facebook/Tállai András
Fotó: Facebook/Tállai András

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.