Az amerikai külügyminiszter Kim Dzsong Unnal tölti a vasárnapot

Phenjanba látogatott vasárnap Mike Pompeo amerikai külügyminiszter, hogy a Koreai-félsziget atommentesítéséről egyeztessen Kim Dzsong Unnal. Pompeo Ri Jong Ho észak-koreai külügyminiszter meghívására érkezett a diktatúrába, ahonnan majd még este Szöülba utazik, hogy tájékoztassa a fejleményekről Mun Dzse In dél-koreai elnököt. 

Pompeo már negyedszer jár Észak-Koreában, mostani útja előtt azt nyilatkozta, hogy szeretné előkészíteni egy következő csúcstalálkozót Donald Trump amerikai elnök és Kim Dzsong Un között.

"Reméljük, hogy - még ha nem is jutunk dűlőre - közelebb kerülünk a találkozó helyszínének és időpontjának meghatározásához,"

mondta. (Reuters/MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.