Egész éjjel a kutyája melegítette az eltűnt román kisfiút

ÁLLAT
2018 október 07., 07:14
comments 59

Pénteken reggel csatangolt el otthonról kutyájával egy kisfiú a romániai Dolj megyében. A Transindex beszámolója szerint mikor családja észrevette a gyerek eltűnését azonnal keresni kezdték, hat órányi kérdezősködés után feladták, és értesítették a hatóságokat. A fiút péntek éjjel már 250 román csendőr kereste, végül szombat reggel találtak rá kutyája mellett, meztelenül. A hatóságok szerint

a gyereknek azért nem esett komolyabb baja mert a kutya egész éjjel melegíthette.

A beszámolók szerint az eb még akkor sem akart tőle eltávolodni, mikor már mentőautóba rakták, hogy kórházba szállítsák kivizsgálásra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.