Húszan haltak meg, amikor egy esküvői limuzin karambolozott New York államban

Tbg
baleset
2018 október 07., 16:11

Egy másik járművel ütközött, majd lesodródoott az útról és egy fának ütközött egy esküvői limuzin New York államban. A jármű tele volt emberekkel. Összesen húszan haltak meg a balesetben.

A szombat hajnali baleset körülményeit, amely Schoharie településen történt, jelenleg is vizsgálják.

A kereszteződésben egy csemegebolt is van, az Apple Barrel Country Store. Egyelőre nem világos, a halottak között volt-e olyan, aki a boltban vagy a parkolóban tartózkodott. A csattanásra felébredő közelben lakók már csak a baleset kimenetelét látták. (Sky News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.