Jön Erdogan, lezárják a belvárost

Budapest
2018 október 07., 09:21
comments 129

Hétfőn érkezik, kedden távozik Erdogan török elnök, ez idő alatt forgalomkorlátozásra kell készülni, figyelmeztet a BKK. A MTI-hez eljuttatott közlemény szerint

  • lezárják hétfőn kora reggeltől késő délutánig a Kossuth Lajos teret és közvetlen környékét, a téren az M2-es metró sem áll meg.
  • Hétfő reggel 6 órától kedden délután 6-ig lezárják a Lánchidat és a fővárosi Széchenyi István teret is.
  • Rövidebb időszakra korlátozzák a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéki utakat is. Ezért akinek a repülőgépe 8-án hétfőn 11 és 14 óra között, illetve 9-én kedden délután indul, annak célszerű lényegesen korábban elindulnia otthonról.
  • Szakaszosan és időszakosan lezárnak több utat, útvonalat: hétfő délelőtt 11-től délután 2-ig például a 4-es főutat, az M3-as autópálya bevezető szakaszát, a Hősök terét és az Andrássy utat érinti az intézkedés.

A tömegközlekedési változások követéséhez a Futár szolgáltatást javasolja a BKK, míg részletesen a lezárásokról és parkolási tilalmakról a Police.hu-n lehet tájékozódni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.