Kocogó talált egy gazdátlan oroszlánkölyökre Hollandiában

Keresik a gazdáját annak az oroszlánkölyöknek, akire gazdátlanul, egy rét közepén talált rá egy kocogó Tienhoven mellett, Utrechttől északra.

Az állat egy ketrecbe volt bezárva. A futó értesítette a  Lion Foundationt, amely az állatorvosi vizsgálat után elhelyezte az egyébként egészséges állatot. A rendőrség és a kirendelt állatmentő a hollandiai RTL Klub stábjának elmondta, soha nem láttak még ehhez foghatót. A ketrec egyébként nem volt biztonságos, az állat ki tudott volna szabadulni, de végül nem kellett elkábítani az elszállításhoz.

A rendőrök most a gazdát keresik, vagy legalábbis információt arról, ki vásárolhatott mostanában oroszlánt. (BBC/AFP-fotó: Peter KLAVER)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.