Kocogó talált egy gazdátlan oroszlánkölyökre Hollandiában

Keresik a gazdáját annak az oroszlánkölyöknek, akire gazdátlanul, egy rét közepén talált rá egy kocogó Tienhoven mellett, Utrechttől északra.

Az állat egy ketrecbe volt bezárva. A futó értesítette a  Lion Foundationt, amely az állatorvosi vizsgálat után elhelyezte az egyébként egészséges állatot. A rendőrség és a kirendelt állatmentő a hollandiai RTL Klub stábjának elmondta, soha nem láttak még ehhez foghatót. A ketrec egyébként nem volt biztonságos, az állat ki tudott volna szabadulni, de végül nem kellett elkábítani az elszállításhoz.

A rendőrök most a gazdát keresik, vagy legalábbis információt arról, ki vásárolhatott mostanában oroszlánt. (BBC/AFP-fotó: Peter KLAVER)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.