Egy tiszaalpári férfi azt mondta, az erdő az övé, és felfogadott három embert, hogy kivágják neki

rendőrség
2018 október 08., 14:25
comments 89

Egy tiszaalpári asszony múlt hét csütörtökön feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki az erdejéből körülbelül 100 köbméter akácfát tulajdonított el megközelítőleg két és félmillió forint értékben.

photo_camera A tett helyszíne  Forrás: Police.hu

Két nappal később, azaz szombaton a helyi körzeti megbízott a járőrökkel és a polgárőrség egy tagjával a bűncselekmény helyszínén – fakivágás közben – elfogott három férfit. A tetten ért férfiak elmondták, hogy őket egy tiszaalpári lakos bízta meg a fakitermeléssel, illetve az erdő ritkításával.

photo_camera A bűncselekmény eszköze  Forrás: Police.hu

Az egyenruhások átkutatták a területet, és rövid időn belül meg is találták a fák között bujkáló 52 éves férfit,

aki társainak azt állította, hogy az erdő az övé.

photo_camera Az áldozatok  Forrás: Police.hu

A férfit a nyomozók őrizetbe vétele mellett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.