Két halottja volt a cardiffi félmaratonnak

Két futó is életét vesztette a célba érkezés után a cardiffi félmaratonon, Nagy-Britannia második legnagyobb ilyen futóversenyén, közölték a szervezők.

A Run 4 Wales tájékoztatása szerint mindkét versenyző a célba érkezés után lett rosszul. Kórházba szállították őket, de az életüket már nem sikerült megmenteni. A Facebookra kitett közleményük szerint mindkét áldozatnak leállt a szíve.

A szervezők ugyan nem azonosították az áldozatokat, de a helyi sajtó értesülései szerint egy 25 és egy 32 éves férfi vesztette életét. A verseny 15 éves történetében ők az első halálos áldozatok.

A félmaratonon amúgy 25 ezren vettek részt. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.