Veszprémi az ország legjobb gimnáziuma

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A legjobbiskola.hu oldalon megjelent az idei középiskolai rangsor, amiben a 4, 6 és 8 évfolyamos gimnáziumokat együtt és külön-külön is rangsorolták. Az összesített lista első tíz helyezettje között öt hatéves képzést nyújtó intézmény mellett csak egy nyolc évfolyamos gimnázium akad, az mondjuk egyből a második helyen:

a Deák téri Evangélikus Gimnázium nyolc évfolyamos képzése az ország második legjobb középiskolája.

Az iskola négy évfolyamos képzése az összetett listán a harmadik helyet szerezte meg. Nem ez az egyetlen iskola, amely két képzéssel is befért a top tízbe: a budapesti Eötvös József Gimnázium hat évfolyamos képzése a 4., négy évfolyamos képzése az 5. helyen végzett. A szintén budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium hat évfolyamos képzése a 8., négy évfolyamos képzése a 10. helyen áll.

Az ország legjobb középiskolája egy négy évfolyamos gimnázium,

a veszprémi Lovassy László Gimnázium.

A második legjobb vidéki iskola a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium hat évfolyamos képzése, a harmadik legjobb a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája hat évfolyamos képzése.

A teljes listát, ahol képzési rend szerint is rangsorolhatják a magyarországi középiskolákat, a legjobbiskola.hu oldalon érhetik el. A rangsort az elmúlt öt év érettségi és kompetenciafelmérési eredményei alapján számolták, hogy kiküszöböljék egy-egy jó vagy rossz év torzításait.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.