15 ezer doboz cigit foglaltak le a magyar-ukrán zöldhatáron

bűnügy
2018 október 09., 05:14
comments 28

Több mint húszmillió forint értékű csempészett cigarettát foglaltak le a magyar-ukrán zöldhatáron - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel.

Magyar Norbert elmondta, a pénzügyőrök friss nyomokat követve jutottak el a zöldhatár közelében egy erdészházhoz, ahol hőkamerával két kisebb csoportot fedeztek fel.

Az ötfős társaság az éj leple alatt elmenekült, a keresésükre induló pénzügyőrök az erdészház mögötti fenyvesben 15 ezer doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak - ismertette a sajtóreferens.

A jövedéki terméket lefoglalták és orgazdaság miatt ismeretlen tettesek ellen feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.