Nadal is segített eltakarítani a romokat Mallorcán

külföld
2018 október 10., 19:22
comments 153

A spanyol teniszklasszis, Rafael Nadal is megfogta a munka végét, miután otthonában, Mallorcán özönvízszerű áradás pusztított. Nadal a szigeten lévő sportközpontját, illetve a teniszakadémiája szobáit is felajánlotta azoknak, akiknek nincs hova menniük, de a videó tanúsága szerint maga is seprűt ragadott.

link Forrás

Eddig kilenc halálos áldozatról és több eltűntről lehet tudni Mallorcán, ahol a hirtelen jött heves esőzések okoztak erős áradásokat szerdára virradóra. A felhőszakadás a sziget keleti részét, elsősorban Sant Llorenc des Cardassar települést érintette, az áldozatok közül négyen ennek a falunak a lakói voltak. Nadal is itt segített.

Mateu Puigrós polgármester azt mondta: kedden késő délután kezdett zuhogni, és akkor még senki sem gondolta, hogy ilyen komoly áradásokat okozhat. (Marca)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.