Nadal is segített eltakarítani a romokat Mallorcán

A spanyol teniszklasszis, Rafael Nadal is megfogta a munka végét, miután otthonában, Mallorcán özönvízszerű áradás pusztított. Nadal a szigeten lévő sportközpontját, illetve a teniszakadémiája szobáit is felajánlotta azoknak, akiknek nincs hova menniük, de a videó tanúsága szerint maga is seprűt ragadott.

Eddig kilenc halálos áldozatról és több eltűntről lehet tudni Mallorcán, ahol a hirtelen jött heves esőzések okoztak erős áradásokat szerdára virradóra. A felhőszakadás a sziget keleti részét, elsősorban Sant Llorenc des Cardassar települést érintette, az áldozatok közül négyen ennek a falunak a lakói voltak. Nadal is itt segített.

Mateu Puigrós polgármester azt mondta: kedden késő délután kezdett zuhogni, és akkor még senki sem gondolta, hogy ilyen komoly áradásokat okozhat. (Marca)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.