Családja szerint nem megerőszakolták, hanem egy féltonnás súly esett a négyéves ceglédi kislány combjára

Megerőszakoltak egy négyéves kislányt az egyik ceglédi munkásszállón, a rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz, számolt be a Tények kedd este. A Bors kiderítette: a román állampolgárságú Andika szüleivel és nagyapjával élt az egyik Cegléd melletti telephelyen, ahol édesapja már nyolc éve dolgozik. Az egyik ott dolgozó szerint a család azt állítja, hogy

vasárnap egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy ötszáz kilós súly, ami a szerencsétlen kislány lábára esett. 

Úgy tudni, hogy azonnal kórházba vitték, ahol a "nőgyógyász megállapította, hogy a gyerek erőszak áldozata lett, de a nagy ütéstől is vérezhetett a nemi szerve."

A lap úgy tudja, hogy a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg az ügy kivizsgálását, a kislány apjának kocsiját szinte szétszedték. A Borsnak nyilatkozó kolléga szerint "kihallgatták a család férfitagjait, az édesanya testvérét még hazugságvizsgálóra is kötötték. 

"Négyszer vizsgálták vele, de egyszer sem bukott meg. Az anyuka, Krisztina borzasztó állapotban van, két éve sokat volt pszichiátrián, miután elvesztette az egyik gyermekét."

A család szállásadója szerint vasárnap egy negyedórára ment el a lány apja és nagyapja, a gyerekek ezalatt állítólag tévéztek az anyjukkal, nagybátyjuk pedig takarított. Mire visszaértek már megtörtént az állítólagos erőszak. 

A Bors úgy tudja, hogy a kislányt már kétszer műtötték, húgát a gyámügy elvette a családtól. A rendőrség a teljes családtól DNS-mintát vett.