Éppen bicikliztem hazafelé, amikor belebotlottam 400 milliárd forintba

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tekertem hazafelé a 444 szerkesztőségéből, amikor nagy szerencse ért. Legalább három óriási vagyonba botlottam. Az történt, hogy a Várkert Bazár elé érve lelassítottam, ugyanis a bicikliutat biztonsági emberek szűkítették le. Udvariasan jelezték, hogy nem vagyok jó helyen, mert itt autók fognak megállni, és abban a pillanatban fekete Audi hajtott elém, majd kiszállt Csányi Sándor milliárdos, akit Schmidt Mária milliárdos két csattanó puszival köszöntött. 

Csáó Csányi!
Cupp.

Hű, csoda egy Gazdálkodj okosan-parti lesz ebből, gondoltam, és áttoltam a bringát az út másik oldalára, ahol megint egy fekete autóba ütköztem, amiből lendületesen pattant elő Mészáros Lőrinc milliárdos és milliárdos felesége.  

Mászáros&Mészáros 
Vaszily Mikós, az Echo tv vezérigazgatója szkenneli az Echo tv két tulajdonosát. 

Akkor láttam csak, hogy a Figyelő TOP200 nevű vállalati bulijába csöppentem. Ez aztán a fényűző mulatság! Jól fogyhat a lap, gondoltam. Itt majd Dagobert bácsit szolgálják fel naranccsal. 

Játék!

Valaki számolja meg nekem, hány milliárd áll ennél a pogácsázó asztalnál (igen, az ott jobbra Rogán Antal:

Mészáros, Csányi, Rogán Cecília, Rogán Antal. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.