Éppen bicikliztem hazafelé, amikor belebotlottam 400 milliárd forintba

2018 október 11., csütörtök 17:25
409

Tekertem hazafelé a 444 szerkesztőségéből, amikor nagy szerencse ért. Legalább három óriási vagyonba botlottam. Az történt, hogy a Várkert Bazár elé érve lelassítottam, ugyanis a bicikliutat biztonsági emberek szűkítették le. Udvariasan jelezték, hogy nem vagyok jó helyen, mert itt autók fognak megállni, és abban a pillanatban fekete Audi hajtott elém, majd kiszállt Csányi Sándor milliárdos, akit Schmidt Mária milliárdos két csattanó puszival köszöntött. 

Csáó Csányi!
Cupp.

Hű, csoda egy Gazdálkodj okosan-parti lesz ebből, gondoltam, és áttoltam a bringát az út másik oldalára, ahol megint egy fekete autóba ütköztem, amiből lendületesen pattant elő Mészáros Lőrinc milliárdos és milliárdos felesége.  

Mászáros&Mészáros 
Vaszily Mikós, az Echo tv vezérigazgatója szkenneli az Echo tv két tulajdonosát. 

Akkor láttam csak, hogy a Figyelő TOP200 nevű vállalati bulijába csöppentem. Ez aztán a fényűző mulatság! Jól fogyhat a lap, gondoltam. Itt majd Dagobert bácsit szolgálják fel naranccsal. 

Játék!

Valaki számolja meg nekem, hány milliárd áll ennél a pogácsázó asztalnál (igen, az ott jobbra Rogán Antal:

Mészáros, Csányi, Rogán Cecília, Rogán Antal. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt