Éppen bicikliztem hazafelé, amikor belebotlottam 400 milliárd forintba

Tekertem hazafelé a 444 szerkesztőségéből, amikor nagy szerencse ért. Legalább három óriási vagyonba botlottam. Az történt, hogy a Várkert Bazár elé érve lelassítottam, ugyanis a bicikliutat biztonsági emberek szűkítették le. Udvariasan jelezték, hogy nem vagyok jó helyen, mert itt autók fognak megállni, és abban a pillanatban fekete Audi hajtott elém, majd kiszállt Csányi Sándor milliárdos, akit Schmidt Mária milliárdos két csattanó puszival köszöntött. 

Csáó Csányi!
Cupp.

Hű, csoda egy Gazdálkodj okosan-parti lesz ebből, gondoltam, és áttoltam a bringát az út másik oldalára, ahol megint egy fekete autóba ütköztem, amiből lendületesen pattant elő Mészáros Lőrinc milliárdos és milliárdos felesége.  

Mászáros&Mészáros 
Vaszily Mikós, az Echo tv vezérigazgatója szkenneli az Echo tv két tulajdonosát. 

Akkor láttam csak, hogy a Figyelő TOP200 nevű vállalati bulijába csöppentem. Ez aztán a fényűző mulatság! Jól fogyhat a lap, gondoltam. Itt majd Dagobert bácsit szolgálják fel naranccsal. 

Játék!

Valaki számolja meg nekem, hány milliárd áll ennél a pogácsázó asztalnál (igen, az ott jobbra Rogán Antal:

Mészáros, Csányi, Rogán Cecília, Rogán Antal. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.