Éppen bicikliztem hazafelé, amikor belebotlottam 400 milliárd forintba

bulvár
2018 október 11., 17:25
comments 381

Tekertem hazafelé a 444 szerkesztőségéből, amikor nagy szerencse ért. Legalább három óriási vagyonba botlottam. Az történt, hogy a Várkert Bazár elé érve lelassítottam, ugyanis a bicikliutat biztonsági emberek szűkítették le. Udvariasan jelezték, hogy nem vagyok jó helyen, mert itt autók fognak megállni, és abban a pillanatban fekete Audi hajtott elém, majd kiszállt Csányi Sándor milliárdos, akit Schmidt Mária milliárdos két csattanó puszival köszöntött. 

photo_camera Csáó Csányi!
photo_camera Cupp.

Hű, csoda egy Gazdálkodj okosan-parti lesz ebből, gondoltam, és áttoltam a bringát az út másik oldalára, ahol megint egy fekete autóba ütköztem, amiből lendületesen pattant elő Mészáros Lőrinc milliárdos és milliárdos felesége.  

photo_camera Mászáros&Mészáros 
photo_camera Vaszily Mikós, az Echo tv vezérigazgatója szkenneli az Echo tv két tulajdonosát. 

Akkor láttam csak, hogy a Figyelő TOP200 nevű vállalati bulijába csöppentem. Ez aztán a fényűző mulatság! Jól fogyhat a lap, gondoltam. Itt majd Dagobert bácsit szolgálják fel naranccsal. 

Játék!

Valaki számolja meg nekem, hány milliárd áll ennél a pogácsázó asztalnál (igen, az ott jobbra Rogán Antal:

photo_camera Mészáros, Csányi, Rogán Cecília, Rogán Antal. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.