Kosárlabda akadémiát avat Orbán Pécsen: csak a kormánypárti média láthatja

Csütörtök délelőtt tíz órakor avatja fel a miniszterelnök a 2-2,5 milliárd forintból felépített Nemzeti Kosárlabda Akadémiát Pécsen, írja a Szabad Pécs. Hiába épült a Rátgéber László vezette utánpótlás-központ adófizetői forintokból, az ünnepélyes szalagátvágásról a független sajtó most sem tudott. A Szabad Pécs kiemeli:

az eseményt sem Orbán Viktor programjai közt, sem az MTI Agendájában nem találni.

Keresték a Miniszterelnökséget, hogy megtudják, miért lehet az, hogy a közpénzből felrántott csarnok avatójára nem hívják meg a helyi sajtót, de természetesen választ nem kaptak. 

Kedd este sikerült elérniük Rátgéber Lászlót, aki elárulta: nem ők, hanem a beruházó Nemzeti Sportközpontok szervezi az átadót, így a sajtólistát is ők hagyták jóvá. Az edző a lapnak megígérte: jövő héten hosszú interjút ad nekik. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.