Trump egészen összeszedettnek és kiegyensúlyozottnak tűnt Kanye West mellett

Valami volt, amikor feltettem ezt a sapkát, úgy éreztem, magam tőle, mint Superman” - magyarázott Kanye West csütörtökön Donald Trumpnak MAKE AMERICA GREAT AGAIN feliratú kampánysapkával a fején.

Fotó: SAUL LOEB/AFP

Kanye egy 10 perces monológot nyomott le az elnöknek, amiben a párhuzamos univerzumoktól kezdve a börtönreformon át a bipoláris zavaráig szinte mindenről szó esett. 

Ha valaki úgy érezné, nehéz követni a gondolatmenetet, nézze csak meg Trump  arckifejezését.

Kiderül azt is, hogy Kanye telefonjának feloldókódja: 000000

A helyszínen tartózkodó újságírók megkérdezték Trumpot, hogy Kanye West lehetne-e elnökjelölt, amire az elnök azt mondta, nagyon jól csinálná. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.