Trump egészen összeszedettnek és kiegyensúlyozottnak tűnt Kanye West mellett

külföld
2018 október 11., 17:03
comments 82

Valami volt, amikor feltettem ezt a sapkát, úgy éreztem, magam tőle, mint Superman” - magyarázott Kanye West csütörtökön Donald Trumpnak MAKE AMERICA GREAT AGAIN feliratú kampánysapkával a fején.

photo_camera Fotó: SAUL LOEB/AFP

Kanye egy 10 perces monológot nyomott le az elnöknek, amiben a párhuzamos univerzumoktól kezdve a börtönreformon át a bipoláris zavaráig szinte mindenről szó esett. 

Ha valaki úgy érezné, nehéz követni a gondolatmenetet, nézze csak meg Trump  arckifejezését.

link Forrás

Kiderül azt is, hogy Kanye telefonjának feloldókódja: 000000

link Forrás

A helyszínen tartózkodó újságírók megkérdezték Trumpot, hogy Kanye West lehetne-e elnökjelölt, amire az elnök azt mondta, nagyon jól csinálná. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.