18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Apja nyitva hagyta a kertkaput, halálra gázolta a postás a másfél éves kisfiút

baleset
2018 október 12., 18:10
comments 162

Családi házuk biztonsági kamerája rögzítette a csütörtöki tragédiát: édesapja figyelmetlensége miatt gázolt halálra egy 19 hónapos kisfiút a postás Kisberényben. Az RTL Klub Híradójának beszámolója szerint a postásautóhoz kisétáló apa elfelejtette becsukni a kertkaput, a gyerek az autó elé szaladt. Sem a postás, sem az apa nem vette észre, mikor az autó elindult, elütötte a gyereket. Az RTL-nek nyilatkozó apa elmondta, rögtön látta, hogy a nagy a baj.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de a gyermek életét nem lehetett megmenteni. Az RTL megkeresésére a rendőrség annyit közölt, hogy a halálos gázolás miatt vizsgálják a szülők, és a postás felelősségét is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.