Rogán Antal: Mi soha nem hoztunk meg egyetlen fontos döntést sem anélkül, hogy ne fordultunk volna az emberekhez

Rogán Antalt "kérdezték" a HírTV Péntek 9 című műsorában, a 42 perces beszélgetésből három gondolatot szemlézünk.

A recept

A Miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter a kárpátaljai feszült helyzetről osztotta meg, hogy nemcsak az Ukrajnában élő magyarokat, 

"hanem minket is támadnak. A támadásokban viszont azért nem látok semmi különösebben érdekesebbet, (...) mert pont Soros embere beszélt arról, hogy jelentős szerepük volt a mostani ukrán vezetés hatalomra kerülésében."

Az első hely

Arra a kérdésre, hogy a statisztikusok szerint nem lehet már megfordítani a csökkenő magyar demográfiai tendenciát, Rogán azt felelte, hogy hinni kell benne és tenni érte, de a tervezett nemzeti konzultációra utalva hozzátette:

"első helyen a választókat kell megkérdezni. Mert mi soha nem hoztunk meg egyetlen fontos döntést sem anélkül, hogy ne fordultunk volna az emberekhez."

A legnagyobb poén

A 42 perc Rogán szerint legviccesebb pillanata Tarlós Istvánnak köszönhető.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.