Vasárnap újra Rehab Critical Mass!

Idén ötödik alkalommal vonulnak utcára fogyatékossággal élők – mozgásukban, látásukban, hallásukban, beszédükben vagy mentálisan akadályozott emberek -, és ép barátaik, ismerőseik, szövetségeseik.

Az eseménnyel az összefogást, a szemléletformálást, a láthatóvá tételt hirdetik.

A találkozó 2018. október 14-én vasárnap 15 órakor lesz a Clark Ádám téren, a 0 km kőnél, a menet 16 órakor indul a Lánchídon át, a Deák Ferenc tér melletti Városháza Parkba, ahol két platóról szól majd a zene.

A fellépők között van Balla Eszter, Beck Zoli (30y), MC Guacho Aljas Iván (Los Orangutanos), Sena, Pizza Amore, Adis Abbé, Doraxplorer, LADO, Pâle, joherbal500ert

Lehet találkozni a témában jártas szervezetekkel, és lesz érzékeny gasztro- és piac élmény, graffiti és fényfestés. Az esemény akadálymentes, ingyenes, gyermek és állatbarát.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.