Vasárnap újra Rehab Critical Mass!

Idén ötödik alkalommal vonulnak utcára fogyatékossággal élők – mozgásukban, látásukban, hallásukban, beszédükben vagy mentálisan akadályozott emberek -, és ép barátaik, ismerőseik, szövetségeseik.

Az eseménnyel az összefogást, a szemléletformálást, a láthatóvá tételt hirdetik.

A találkozó 2018. október 14-én vasárnap 15 órakor lesz a Clark Ádám téren, a 0 km kőnél, a menet 16 órakor indul a Lánchídon át, a Deák Ferenc tér melletti Városháza Parkba, ahol két platóról szól majd a zene.

A fellépők között van Balla Eszter, Beck Zoli (30y), MC Guacho Aljas Iván (Los Orangutanos), Sena, Pizza Amore, Adis Abbé, Doraxplorer, LADO, Pâle, joherbal500ert

Lehet találkozni a témában jártas szervezetekkel, és lesz érzékeny gasztro- és piac élmény, graffiti és fényfestés. Az esemény akadálymentes, ingyenes, gyermek és állatbarát.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.