Vasárnap újra Rehab Critical Mass!

Budapest
2018 október 12., 04:03
comments 20

Idén ötödik alkalommal vonulnak utcára fogyatékossággal élők – mozgásukban, látásukban, hallásukban, beszédükben vagy mentálisan akadályozott emberek -, és ép barátaik, ismerőseik, szövetségeseik.

Az eseménnyel az összefogást, a szemléletformálást, a láthatóvá tételt hirdetik.

A találkozó 2018. október 14-én vasárnap 15 órakor lesz a Clark Ádám téren, a 0 km kőnél, a menet 16 órakor indul a Lánchídon át, a Deák Ferenc tér melletti Városháza Parkba, ahol két platóról szól majd a zene.

A fellépők között van Balla Eszter, Beck Zoli (30y), MC Guacho Aljas Iván (Los Orangutanos), Sena, Pizza Amore, Adis Abbé, Doraxplorer, LADO, Pâle, joherbal500ert

Lehet találkozni a témában jártas szervezetekkel, és lesz érzékeny gasztro- és piac élmény, graffiti és fényfestés. Az esemény akadálymentes, ingyenes, gyermek és állatbarát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.