Eltűnt három gyerek egy budapesti gyermekotthonból

A 14 éves Bóni Sándor Imre (b), a 10 éves Bóni Róbert Viktor (k) és a 2 éves Sándor Béla Ármándó (j) szombaton tűnt el egy fővárosi gyermekotthonból.Fotó: Police.hu

Eltűnt három kiskorú, köztük egy kétéves kisfiú egy budapesti gyermekotthonból. A BRFK tájékoztatása szerint a 14, 10 és 2 éves fiúk szombaton távoztak az intézményből, azóta nem adnak életjelet magukról.

Felkutatásuk eddig eredménytelen volt, így a rendőrség a lakosság segítségét is kéri. Leírásuk alapján

  • a 14 éves Bóni Sándor Imre kb, 164 centi magas, eltűnésekor fekete mellényt és fekete rövidnadrágot viselt;
  • a 10 éves Bóni Róbert Viktor kb, 150 centi magas, eltűnésekor piros-kék kabátot és khaki színű nadrágot viselt;
  • a kétéves Sándor Béla Ármándó eltűnésekor khaki színű kabátot és kék nadrágot viselt.

Aki tud a képen látható fiúk tartózkodási helyéről vagy eltűnésük körülményeiről, az akár névtelenül is bejelentést tehet az ingyenesen hívható +3680555111-es telefonszámon, vagy a segélyhívó számok - 107, 112 - bármelyikén. (Police.hu via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.