Eltűnt három gyerek egy budapesti gyermekotthonból

A 14 éves Bóni Sándor Imre (b), a 10 éves Bóni Róbert Viktor (k) és a 2 éves Sándor Béla Ármándó (j) szombaton tűnt el egy fővárosi gyermekotthonból.Fotó: Police.hu

Eltűnt három kiskorú, köztük egy kétéves kisfiú egy budapesti gyermekotthonból. A BRFK tájékoztatása szerint a 14, 10 és 2 éves fiúk szombaton távoztak az intézményből, azóta nem adnak életjelet magukról.

Felkutatásuk eddig eredménytelen volt, így a rendőrség a lakosság segítségét is kéri. Leírásuk alapján

  • a 14 éves Bóni Sándor Imre kb, 164 centi magas, eltűnésekor fekete mellényt és fekete rövidnadrágot viselt;
  • a 10 éves Bóni Róbert Viktor kb, 150 centi magas, eltűnésekor piros-kék kabátot és khaki színű nadrágot viselt;
  • a kétéves Sándor Béla Ármándó eltűnésekor khaki színű kabátot és kék nadrágot viselt.

Aki tud a képen látható fiúk tartózkodási helyéről vagy eltűnésük körülményeiről, az akár névtelenül is bejelentést tehet az ingyenesen hívható +3680555111-es telefonszámon, vagy a segélyhívó számok - 107, 112 - bármelyikén. (Police.hu via MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.