Eltűnt három gyerek egy budapesti gyermekotthonból

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
A 14 éves Bóni Sándor Imre (b), a 10 éves Bóni Róbert Viktor (k) és a 2 éves Sándor Béla Ármándó (j) szombaton tűnt el egy fővárosi gyermekotthonból.Fotó: Police.hu

Eltűnt három kiskorú, köztük egy kétéves kisfiú egy budapesti gyermekotthonból. A BRFK tájékoztatása szerint a 14, 10 és 2 éves fiúk szombaton távoztak az intézményből, azóta nem adnak életjelet magukról.

Felkutatásuk eddig eredménytelen volt, így a rendőrség a lakosság segítségét is kéri. Leírásuk alapján

  • a 14 éves Bóni Sándor Imre kb, 164 centi magas, eltűnésekor fekete mellényt és fekete rövidnadrágot viselt;
  • a 10 éves Bóni Róbert Viktor kb, 150 centi magas, eltűnésekor piros-kék kabátot és khaki színű nadrágot viselt;
  • a kétéves Sándor Béla Ármándó eltűnésekor khaki színű kabátot és kék nadrágot viselt.

Aki tud a képen látható fiúk tartózkodási helyéről vagy eltűnésük körülményeiről, az akár névtelenül is bejelentést tehet az ingyenesen hívható +3680555111-es telefonszámon, vagy a segélyhívó számok - 107, 112 - bármelyikén. (Police.hu via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.