Kizuhant az ablakon és meghalt egy beteg a Jahn Ferenc kórházban

baleset
2018 október 14., 17:21
comments 145
photo_camera Jahn Ferenc kórház Fotó: http://www.delpestikorhaz.hu

A 24.hu információi szerint halálos baleset történt szombaton a dél-pesti Jahn Ferenc kórházban, ahol egy beteg kiesett egy ablakon és a kórház egyik emeleti teraszára zuhant, az eséstől pedig életét vesztette. A 60 körüli beteg a lap értesülései szerint szombaton került kórházba, az országos rendőrkapitányság sajtóosztálya pedig megerősítette, hogy egy ember életét vesztette az intézményben. A rendőrség azt is közölte, hogy nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot, ezért a közigazgatási eljárásban vizsgálják a történteket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.