Vajtán polgármestert és képviselőket, Szombathelyen egy képviselőt választanak vasárnap

POLITIKA
2018 október 14., 05:20
comments 59

Két településen is időközi választást tartanak vasárnap. Vajtán július 9-én feloszlatta magát a község képviselőtestülete, így ott képviselőtestületet és polgármestert is választanak. Az utóbbi posztért három független jelölt indul, a képviselőségért nyolc.

Szombathelyen az 5. számú egyéni választókerületben kell időközi választást tartani a körzetet 2014 óta képviselő Czeglédy Csaba letartóztatása miatt. A választáson két jelölt indul, az egyik az Éljen Szombathely! Egyesület jelöltje, a másik a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt közös jelöltje. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.