Vajtán polgármestert és képviselőket, Szombathelyen egy képviselőt választanak vasárnap

Két településen is időközi választást tartanak vasárnap. Vajtán július 9-én feloszlatta magát a község képviselőtestülete, így ott képviselőtestületet és polgármestert is választanak. Az utóbbi posztért három független jelölt indul, a képviselőségért nyolc.

Szombathelyen az 5. számú egyéni választókerületben kell időközi választást tartani a körzetet 2014 óta képviselő Czeglédy Csaba letartóztatása miatt. A választáson két jelölt indul, az egyik az Éljen Szombathely! Egyesület jelöltje, a másik a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt közös jelöltje. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.