A rendőrség a Kutyapárton keresi a Basky nevű természetes személyt

politika
2018 október 15., 04:26
link Forrás

Szabálysértés miatt keresi a rendőrség azt a vandált, aki 2018. június 30-án az I. kerületi Hatytú utca-Erőd utca kereszteződésében a járda aszfaltjára festett egy zebrát. Mármint egy négylábú, patást ábrázoló rajzot fújt az aszfaltra, mindannyiunk szépen gondozott közös tulajdonára egy útkereszteződésben, ahova az illetékes hatóságok nem festettek semmit, magyarán nincs zebra, amin a járókelők biztonságosan átkelhetnének az autósok előtt.

link Forrás

A rendőrség a minap levélben fordult a Magyar Kétfargú Kutya Párthoz, amiben azt írták, hogy "internetes adatgyűjtés során megállapítást nyert", hogy a zebráról (állat, mert a gyalogátkelőről nem lehet, mert az nincs) készült kép a párt oldalán szerepel. Mivel a képet "Basky" (baszki) jegyezte, az interneten feltöltött kép megjegyzésében pedig az van, hogy "Magyar Kétfarkú Kutyapárt Basky volt!", a hatóságok most az MKKP-t kérték, hogy legyenek szívesek "a "basky" nevű természetes személy adatait, elérhetőségeit hatóságom rendelkezésére bocsátani".

Az MKKP a Facebookon közzétett válaszában tréfásnak szánt személyleírást adott Baskyról, illetve feltöltött egy "Je suis Basky" profilképmódosítót, amivel mindenki kedvére módosíthatja a profilképét, már amennyiben kedve szerint arra módosítaná, hogy legyen rajta egy "Je suis Basky" felirat. (Via HVG)

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.