A rendőrség a Kutyapárton keresi a Basky nevű természetes személyt

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Szabálysértés miatt keresi a rendőrség azt a vandált, aki 2018. június 30-án az I. kerületi Hatytú utca-Erőd utca kereszteződésében a járda aszfaltjára festett egy zebrát. Mármint egy négylábú, patást ábrázoló rajzot fújt az aszfaltra, mindannyiunk szépen gondozott közös tulajdonára egy útkereszteződésben, ahova az illetékes hatóságok nem festettek semmit, magyarán nincs zebra, amin a járókelők biztonságosan átkelhetnének az autósok előtt.

A rendőrség a minap levélben fordult a Magyar Kétfargú Kutya Párthoz, amiben azt írták, hogy "internetes adatgyűjtés során megállapítást nyert", hogy a zebráról (állat, mert a gyalogátkelőről nem lehet, mert az nincs) készült kép a párt oldalán szerepel. Mivel a képet "Basky" (baszki) jegyezte, az interneten feltöltött kép megjegyzésében pedig az van, hogy "Magyar Kétfarkú Kutyapárt Basky volt!", a hatóságok most az MKKP-t kérték, hogy legyenek szívesek "a "basky" nevű természetes személy adatait, elérhetőségeit hatóságom rendelkezésére bocsátani".

Az MKKP a Facebookon közzétett válaszában tréfásnak szánt személyleírást adott Baskyról, illetve feltöltött egy "Je suis Basky" profilképmódosítót, amivel mindenki kedvére módosíthatja a profilképét, már amennyiben kedve szerint arra módosítaná, hogy legyen rajta egy "Je suis Basky" felirat. (Via HVG)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.