Egy húszéves német lány kiszabadított kétszáz tehenet, késsel hadonászott, majd meztelenre vetkőzve bevetette magát a vadonba

külföld
2018 október 15., 09:49
comments 184

Késsel fenyegette egy telep dolgozóit még pénteken egy húszéves német nő Thüringiában, miután szabadon engedett kétszáz szarvasmarhát. A nő ezután meztelenre vetkőzve bevetette magát a közeli erdőbe. A rendőrség a gulya hűlt helyén megtalálta a nő hátrahagyott ruháit és öltözékét, így könnyen azonosították.

Megtalálni már nehezebb volt, a két napig tartó kutatásban vérebeket és egy helikoptert is bevetettek. Végül másnap, szombat délután találták meg az addigra már újra felöltözött nőt és 36 éves társát egy harmadik barátjuknál. A rendőrség szerint voltak arra utaló jelek, hogy mindhárman kábítószer befolyása alatt állnak.

A nyomozás során feltárták, hogy nem csupán szarvasmarhákat, de nyulakat, baromfit és kutyákat is szabadon eresztettek. A rendőrök egy kutya kivételével mindegyik felszabadított állatot befogták. A nőt pedig felvették egy kórház pszichiátriai osztályára. (Via Der Spiegel)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.