Egy húszéves német lány kiszabadított kétszáz tehenet, késsel hadonászott, majd meztelenre vetkőzve bevetette magát a vadonba

2018 október 15., hétfő 9:49
194

Késsel fenyegette egy telep dolgozóit még pénteken egy húszéves német nő Thüringiában, miután szabadon engedett kétszáz szarvasmarhát. A nő ezután meztelenre vetkőzve bevetette magát a közeli erdőbe. A rendőrség a gulya hűlt helyén megtalálta a nő hátrahagyott ruháit és öltözékét, így könnyen azonosították.

Megtalálni már nehezebb volt, a két napig tartó kutatásban vérebeket és egy helikoptert is bevetettek. Végül másnap, szombat délután találták meg az addigra már újra felöltözött nőt és 36 éves társát egy harmadik barátjuknál. A rendőrség szerint voltak arra utaló jelek, hogy mindhárman kábítószer befolyása alatt állnak.

A nyomozás során feltárták, hogy nem csupán szarvasmarhákat, de nyulakat, baromfit és kutyákat is szabadon eresztettek. A rendőrök egy kutya kivételével mindegyik felszabadított állatot befogták. A nőt pedig felvették egy kórház pszichiátriai osztályára. (Via Der Spiegel)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt