Fél kiló fehér por a fagyasztott csirkemellen

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Fagyasztott csirke, fagyasztott spuri.Fotó: Police.hu

Október 12-én este tartottak házkutatást a csepeli rendőrök a 24 éves T. Róbert lakásán, mert a fülükbe jutott, hogy a férfi marihuánát és amfetamint árul. T.-t a Katona József utcai lakása előtt fogták el, a házkutatás során még a mélyhűtőben is kábítószert találtak, fehér por volt a gyorsfagyasztott csirkemellen.

A nyomozók összesen 518 gramm fehér port és 580 gram zöld növényi törmeléket foglaltak le.

T. Róbertet kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatása indítványozására is. (Via Police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.