Fél kiló fehér por a fagyasztott csirkemellen

bűnügy
2018 október 15., 04:40
comments 40
Fagyasztott csirke, fagyasztott spuri.
photo_camera Fagyasztott csirke, fagyasztott spuri. Fotó: Police.hu

Október 12-én este tartottak házkutatást a csepeli rendőrök a 24 éves T. Róbert lakásán, mert a fülükbe jutott, hogy a férfi marihuánát és amfetamint árul. T.-t a Katona József utcai lakása előtt fogták el, a házkutatás során még a mélyhűtőben is kábítószert találtak, fehér por volt a gyorsfagyasztott csirkemellen.

link Forrás

A nyomozók összesen 518 gramm fehér port és 580 gram zöld növényi törmeléket foglaltak le.

T. Róbertet kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatása indítványozására is. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.